Facebook belépés
Google belépés
Jelenleg a kosarad még üres. Helyezz terméket a KOSÁRBA!

Kedves Ügyfeleink! 

Tájékoztatjuk Önöket hogy a Budapesti(Fogarasi út 68.) üzletünk 2017.08.11. és 2017.08.18. között ZÁRVA lesz.Nyitás 2017.08.21-én 10:00-kor.

Megértésüket köszönjük!

KedvencekTeam

Akció érvényes már csak:
00
óra
:
00
perc
:
00
mp
Josera Large Breed (26/16) kutyatáp 15 kg
Josera Large Breed (26/16) kutyatáp 15 kg
Holnapi Ár: 12 140 Ft
Megtakarítás
-607 Ft
Mai Ár: 11 533 Ft
DBszall-fiz 


Miért tőlünk?

  • Tartósan Alacsony Árakat biztosítunk
  • Már több, mint 50.000 csomagot szállítottunk
  • Kiszállítás 24 óra alatt raktárkészletről
  • 10.000 Ft felett INGYENES szállítás
  • Személyes átvétel 5 saját üzletben
  • Választható Ajándéktermékek
  • Minden vásárlás után Hűségpontok
  • OTP bankkártyás fizetési lehetőség
  • Állandó és időszakos Kedvezmények
 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 


Együttműködő partnereink:
 Az olcso.hu partnere a(z) Kedvencek.net


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Főoldal Rólunk Kedvencek blog
12
július
2017

MIÉRT habzsol a kutya?
Kutyáink ezt a rossz szokást őseiktől, a farkasoktól örökölték, akik falkában vadásztak. Nem ejtettek minden nap zsákmányt, viszont ha alkalom volt rá, hirtelen nagyobb mennyiségű ételt kellett elfogyasztaniuk.

MIÉRT hánynak könnyen a kutyák és a cicák?

Ez is tipikus fajta tulajdonság, a szervezet könnyen megszabadul a mérgező vagy nem megfelelő ételféleségtől. A kutyáknál a kölykök táplálásában is szerepe van. A jelenlegi tartási körülmények között ez a viselkedési forma azonban inkább kellemetlenséget okoz.


MIT OKOZHAT a gyorsevés, azaz a habzsolás?

 
05
július
2017

Néhány tudnivaló - a teljesség igénye nélkül - amit a gondos gazdiknak érdemes szem előtt tartani a meleg nyári időszakban:

1. A kutyák nem tudnak teljes testfelületükön izzadni, csak a talppárnáikon.
A lihegés jelenti számukra a leghatékonyabb módszert. Persze ez sem megoldás minden esetre. A klasszikus elrettentő példa az autóban hagyott eb esete. Az ilyen típusú gondatlansággal halálos veszélynek tesszük ki kedvencünket.  Bár évek óta zajlik a figyelem felhívás, még mindig előfordul ebből eredő tragédia.

 
07
október
2015

Megérkeztek a nyeremények az Állati Jó Nyereményjáték boldog nyerteseinek!

Örülünk, hogy örömet szerezhettünk a Gazdiknak és Kedvenceiknek egyaránt.

 
28
július
2015

Gyermek mellé kutya, vagy kutya mellé kisbaba?

A legtöbb ember életében meghatározó szerepet játszott kutyájával való gyermekkori barátsága, de legalábbis biztosan van legalább egy kedves élménye kiskorából, mely a család akkori kedvencéhez köthető. Általában nem is kérdés, hogy a családalapításba beletartozik az ember hűséges társa, a kutya is. Azok számára azonban, akiknek az életéből teljes mértékben kimaradt a kutya tartás élménye, közel sem ilyen egyszerű a döntés.

Hasonlóan problémás lehet az a helyzet, amikor az addig tökéletes harmóniában élő kutyás család életébe kisbaba érkezik. Sokan úgy gondolják ugyanis, hogy kutyának nincs helye egy csecsemő mellett, és még gyermekük megszületése előtt elajándékozzák, elfelejtve, hogy milyen kedves, megértő társuk volt addig, mennyi örömet szeretet kaptak tőle. 

 
20
július
2015

Ha egy lakásban tartott cica elkezd unatkozni, annak komoly következményei lehetnek bútorainkra. Nyilvánvalóan nem a gazdit szeretnék feldühíteni kártékony szokásaikkal, csupán megpróbálnak úgy viselkedni, ahogyan azt kinn, a szabadban tennék.

Szívesen másznak fel a szekrény tetejére, könyvespolcra, hogy kellő magasságból tudjanak mindent szemmel tartani, örömüket lelik, ha karmaikat élesíthetik valamelyik bútordarabon vagy épp a lakás egy olyan zúgjában próbálnak kuckót kialakítani maguknak, ahol természetesen útban vannak. 

Ha nekünk is épp egy ilyen pajkos szoba cicánk van, érdemes elgondolkodni egy olyan praktikus macskabútoron, cicaházon mely kielégítheti kedvencünk játék- és mozgásigényét.

Egy kis kézügyességgel és kreativitással mi magunk is valóságos "cicamennyországot" kreálhatunk lakásunkba.

Nézzétek csak! ;-)

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5
/blog