Facebook belépés
Google belépés
Jelenleg a kosarad még üres. Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Akció érvényes már csak:
00
óra
:
00
perc
:
00
mp
Visán Proct-Dog Adult Plus(24/10) 20 kg
Visán Proct-Dog Adult Plus(24/10) 20  kg
Holnapi Ár: 7 620 Ft
Megtakarítás
-381 Ft
Mai Ár: 7 239 Ft
DBszall-fiz 


Miért tőlünk?

  • Tartósan Alacsony Árakat biztosítunk
  • Már több, mint 50.000 csomagot szállítottunk
  • Kiszállítás 24 óra alatt raktárkészletről
  • 10.000 Ft felett INGYENES szállítás
  • Személyes átvétel 5 saját üzletben
  • Választható Ajándéktermékek
  • Minden vásárlás után Hűségpontok
  • OTP bankkártyás fizetési lehetőség
  • Állandó és időszakos Kedvezmények
 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 


Együttműködő partnereink:
 Az olcso.hu partnere a(z) Kedvencek.net


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Főoldal Rólunk Kedvencek blog
12
december
2017

Az altatás veszélyei és kockázatai

A gazdik szokásos kérdése bódítás vagy altatás előtt: Ugye felébred, doktor úr? Erre az adekvát válasz: Természetesen mindent megteszünk ennek érdekében, de ezeknek a beavatkozásoknak van kockázata, úgy, mint az embereknél.

A teljesen korrekt jogi viszony kialakítása céljából a legtöbb rendelőben egy nyilatkozatot kell aláírni a tulajdonosnak, mely szerint belegyezik az operációba, és az ehhez szükséges általános érzéstelenítés alkalmazásába és annak kockázataiba.
 
07
november
2017

Minden, amit tudnod kell a fogkőről

Az első érdekesség a témában, hogy az embereknél oly gyakori fogszuvasodás a kutyáknál teljesen elenyésző. Gyakori viszont a fogkövesség, a fogak (főleg) külső felületén sárgás, barnás felrakódások formájában.

A fogkövesség sajnos nem csak esztétikai szempontból problémás. Ezeknek a fogköveknek porózus a szerkezetük, melyek kiváló életteret biztosítanak a baktériumoknak.

 
29
szeptember
2017

Hogyan válasszunk tápot az állatorvos szerint


Napjainkban egyre inkább teret nyer a kutyák gyárilag előállított kész tápokkal való etetése. Száraz formában vagy konzervként kaphatók a kereskedelmi forgalomban. 

Teljes értékűnek azt a tápot nevezzük, amely további kiegészítés nélkül fedezi az állat tápanyagszükségletét és csupán friss ivóvizet kell mellette biztosítani. Összetételük megfelel az életszakasznak, testnagyságnak és életmódnak, illetve néhány esetben konkrétan egy adott fajtának.

A kereskedelemben sokféle minőségi kategória létezik. Bizony nem könnyű a választás, óriási a kínálat és sokszor nem biztos, hogy a szép csomagolású, drága termék a legjobb választás.

Íme néhány tanács a döntés meghozatalához:

 
12
július
2017

MIÉRT habzsol a kutya?
Kutyáink ezt a rossz szokást őseiktől, a farkasoktól örökölték, akik falkában vadásztak. Nem ejtettek minden nap zsákmányt, viszont ha alkalom volt rá, hirtelen nagyobb mennyiségű ételt kellett elfogyasztaniuk.

MIÉRT hánynak könnyen a kutyák és a cicák?

Ez is tipikus fajta tulajdonság, a szervezet könnyen megszabadul a mérgező vagy nem megfelelő ételféleségtől. A kutyáknál a kölykök táplálásában is szerepe van. A jelenlegi tartási körülmények között ez a viselkedési forma azonban inkább kellemetlenséget okoz.


MIT OKOZHAT a gyorsevés, azaz a habzsolás?

 
05
július
2017

Néhány tudnivaló - a teljesség igénye nélkül - amit a gondos gazdiknak érdemes szem előtt tartani a meleg nyári időszakban:

1. A kutyák nem tudnak teljes testfelületükön izzadni, csak a talppárnáikon.
A lihegés jelenti számukra a leghatékonyabb módszert. Persze ez sem megoldás minden esetre. A klasszikus elrettentő példa az autóban hagyott eb esete. Az ilyen típusú gondatlansággal halálos veszélynek tesszük ki kedvencünket.  Bár évek óta zajlik a figyelem felhívás, még mindig előfordul ebből eredő tragédia.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5
/blog