Facebook belépés
Google belépés
Jelenleg a kosarad még üres. Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Akció érvényes már csak:
00
óra
:
00
perc
:
00
mp
Josera Regular (25/15) Kutyatáp 20 kg
Josera Regular (25/15) Kutyatáp 20 kg
Holnapi Ár: 10 610 Ft
Megtakarítás
-531 Ft
Mai Ár: 10 080 Ft
DB
szall-fiz 


Miért tőlünk?

  • Tartósan Alacsony Árakat biztosítunk
  • Már több, mint 50.000 csomagot szállítottunk
  • Kiszállítás 24 óra alatt raktárkészletről
  • 10.000 Ft felett INGYENES szállítás
  • Személyes átvétel 5 saját üzletben
  • Választható Ajándéktermékek
  • Minden vásárlás után Hűségpontok
  • OTP bankkártyás fizetési lehetőség
  • Állandó és időszakos Kedvezmények
 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 


Együttműködő partnereink:
 Az olcso.hu partnere a(z) Kedvencek.net


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Főoldal Rólunk Kedvencek blog
29
szeptember
2017

Hogyan válasszunk tápot az állatorvos szerint


Napjainkban egyre inkább teret nyer a kutyák gyárilag előállított kész tápokkal való etetése. Száraz formában vagy konzervként kaphatók a kereskedelmi forgalomban. 

Teljes értékűnek azt a tápot nevezzük, amely további kiegészítés nélkül fedezi az állat tápanyagszükségletét és csupán friss ivóvizet kell mellette biztosítani. Összetételük megfelel az életszakasznak, testnagyságnak és életmódnak, illetve néhány esetben konkrétan egy adott fajtának.

A kereskedelemben sokféle minőségi kategória létezik. Bizony nem könnyű a választás, óriási a kínálat és sokszor nem biztos, hogy a szép csomagolású, drága termék a legjobb választás.

Íme néhány tanács a döntés meghozatalához:

 
12
július
2017

MIÉRT habzsol a kutya?
Kutyáink ezt a rossz szokást őseiktől, a farkasoktól örökölték, akik falkában vadásztak. Nem ejtettek minden nap zsákmányt, viszont ha alkalom volt rá, hirtelen nagyobb mennyiségű ételt kellett elfogyasztaniuk.

MIÉRT hánynak könnyen a kutyák és a cicák?

Ez is tipikus fajta tulajdonság, a szervezet könnyen megszabadul a mérgező vagy nem megfelelő ételféleségtől. A kutyáknál a kölykök táplálásában is szerepe van. A jelenlegi tartási körülmények között ez a viselkedési forma azonban inkább kellemetlenséget okoz.


MIT OKOZHAT a gyorsevés, azaz a habzsolás?

 
05
július
2017

Néhány tudnivaló - a teljesség igénye nélkül - amit a gondos gazdiknak érdemes szem előtt tartani a meleg nyári időszakban:

1. A kutyák nem tudnak teljes testfelületükön izzadni, csak a talppárnáikon.
A lihegés jelenti számukra a leghatékonyabb módszert. Persze ez sem megoldás minden esetre. A klasszikus elrettentő példa az autóban hagyott eb esete. Az ilyen típusú gondatlansággal halálos veszélynek tesszük ki kedvencünket.  Bár évek óta zajlik a figyelem felhívás, még mindig előfordul ebből eredő tragédia.

 
07
október
2015

Megérkeztek a nyeremények az Állati Jó Nyereményjáték boldog nyerteseinek!

Örülünk, hogy örömet szerezhettünk a Gazdiknak és Kedvenceiknek egyaránt.

 
28
július
2015

Gyermek mellé kutya, vagy kutya mellé kisbaba?

A legtöbb ember életében meghatározó szerepet játszott kutyájával való gyermekkori barátsága, de legalábbis biztosan van legalább egy kedves élménye kiskorából, mely a család akkori kedvencéhez köthető. Általában nem is kérdés, hogy a családalapításba beletartozik az ember hűséges társa, a kutya is. Azok számára azonban, akiknek az életéből teljes mértékben kimaradt a kutya tartás élménye, közel sem ilyen egyszerű a döntés.

Hasonlóan problémás lehet az a helyzet, amikor az addig tökéletes harmóniában élő kutyás család életébe kisbaba érkezik. Sokan úgy gondolják ugyanis, hogy kutyának nincs helye egy csecsemő mellett, és még gyermekük megszületése előtt elajándékozzák, elfelejtve, hogy milyen kedves, megértő társuk volt addig, mennyi örömet szeretet kaptak tőle. 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5
/blog