Facebook belépés
Google belépés
Jelenleg a kosarad még üres. Helyezz terméket a KOSÁRBA!

FIGYELEM!

Tájékoztatjuk ügyfeleinket,hogy 2018.02.16-án a telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt nem elérhető.

Megértésüket köszönjük!

KedvencekTeam

Akció érvényes már csak:
00
óra
:
00
perc
:
00
mp
Visán Optimanova Dog Puppy Large Chicken&Rice kutyatáp 12 kg
Visán Optimanova Dog Puppy Large Chicken&Rice kutyatáp 12 kg
Holnapi Ár: 13 970 Ft
Megtakarítás
-699 Ft
Mai Ár: 13 272 Ft
DBszall-fiz 


Miért tőlünk?

  • Tartósan Alacsony Árakat biztosítunk
  • Már több, mint 50.000 csomagot szállítottunk
  • Kiszállítás 24 óra alatt raktárkészletről
  • 10.000 Ft felett INGYENES szállítás
  • Személyes átvétel 5 saját üzletben
  • Választható Ajándéktermékek
  • Minden vásárlás után Hűségpontok
  • OTP bankkártyás fizetési lehetőség
  • Állandó és időszakos Kedvezmények
 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 


Együttműködő partnereink:
 Az olcso.hu partnere a(z) Kedvencek.net


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Nyereményjáték részvételi és játékszabályzat 

A Kedvencek.net Kft. nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték ideje alatt kisorsol három darab 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt azok között, akik a nyereményjáték oldalán megadják a kért adatokat és feliratkoznak a Kedvencek.net Kft. hírlevelére.   

I. A nyereményjáték szervezője

1. A nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője a Kedvencek.net Kft. (székhely: 1148 Budapest, Mogyoródi út 69. Cégjegyzékszám: 01-09-946611, a továbbiakban: Szervező) 

2. A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik Kedvencek.net Kft. (székhelye: 1148 Budapest, Mogyoródi út 69. Cégjegyzékszám: 01-09-946611, a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Kedvencek.net weboldalon és a Kedvencek.net facebook oldalán (https://www.facebook.com/kedvencek.net) megjelenő nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék). 

II. A Játékban résztvevő személyek 

1. A Játékban részt vehet minden Budapesten állandó lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött Internet-felhasználó, természetes személy, aki a Játék időtartama alatt adatai megadásával regisztrál a nyereményjátékra, illetve feliratkozik a Kedvencek.net Kft. hírlevelére.

2. A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen Szabályzatot. 

III. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: 

1. A Szervező tulajdonosai, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ b) pont).

IV. A Játék időtartama 

1. A Játék 2017. szeptember 26. 13:00 órától - 2016. október 17. 23:30 óráig tart. 

2. A Játékot a Játék Szervezője bármikor, külön értesítés és indoklás nélkül leállíthatja. 

V. A játék leírása 

3. A Játékban részt vesz, aki a Játék időtartama alatt a Játék regisztrációs felületén megadja a kért adatokat.

4. A nyeremények kisorsolása e-mail cím alapján történik.

5. Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy a nyertessel való sikeres kapcsolatfelvétel céljából feltétlenül valós adatokat adjanak meg.

VI. Nyeremények

A Játék végén kisorsolásra kerül 3db 10.000 Ft értékű Kedvencek.net vásárlási utalvány, mely beváltható a www.kedvencek.net weboldalon az ott feltüntetett termékek megvásárlására.  Az utalvány készpénzre nem váltható és pénzért nem árusítható. 
Az utalványok felhasználhatóak: 2017.12.31-ig
További részletek a weboldalon: www.kedvencek.net

VII. A Nyertesek megállapítása 

1. A Játék végén az a Résztvevő jogosult nyereményre, aki a Játék időtartama alatt a II. pontban felsorolt kritériumoknak megfelelően jár el. 

2. A nyertes megállapítása sorsolással történik, mely egy a véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik. Ahhoz, hogy valaki részt tudjon venni a sorsolásban valós e-mail cím megadása feltétlenül szükséges.

VIII. Sorsolás, Nyertesek értesítése, Nyereményre való jogosultság, Nyeremények átvétele 

1. A Szervező a játék végén sorsolást rendez a feliratkozók között, melynek keretein belül kisorsol 3 db nyertest. Ezt követően a Szervező leellenőrzi, hogy a kisorsolt nyertesek a Szabályzatban foglalt feltételeknek megfelelnek-e.
A sorsolás időpontja: 2017.10.18.

2. A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény kézhezvételének pontos feltételeiről, határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertesek nevét közzétesszük a Kedvencek.net facebook oldalán is (https://www.facebook.com/kedvencek.net). Amennyiben valaki azonban mégsem kapna e-mail-t, de a Kedvencek.net facebook oldalán közzétett nyertesek között felismeri magát, kérjük, jelentkezzen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen, neve és e-mail címe megírásával. Ezen információk hiányában ugyanis csak hosszas késedelemmel tudjuk elküldeni a nyereményt. 

3. A nyertesnek az értesítést követően 10 napon belül jelentkeznie kell a Szervezőnél a megadott elérhetőségen, ellenkező esetben a nyereménytől elesik.

4. Amennyiben a VIII/3. pontban megjelölt időtartam alatt a nyertes Résztvevőkkel a kapcsolatfelvétel a Szervező hibáján kívüli okból nem lehetséges (nem elérhető a nyertes Résztvevő vagy nem jelentkezik) akkor a nyeremények a Szervező tulajdonában maradnak. 

5. A nyereményt a Szervező juttatja el a nyertesnek.

IX. Adózási kérdések 

1. A Szervező vállalja, hogy a Játékkal kapcsolatosan felmerülő adót és a nyereménytárgy átvételével felmerülő költségeket megfizeti. 

2. A nyeremény készpénzre nem váltható.

X. Adatkezelés 

1. A Résztvevők tudomásul veszik, hogy a nyereményjátékra való jelentkezés során megadott személyes adataik megadása önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A hírlevélre való feliratkozással Résztvevő hozzájárul, hogy a Kedvencek.net Kft. hírlevele(ke)t küldjön számára. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. 
A Kedvencek.net Kft. levelezőlistájáról bármikor leiratkozhat, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.

2. Ezen személyes adatok pontatlan megadásából eredő következményekért a Szervezőt felelősség nem terheli. 

3. Azok, akik a Játékra regisztrálnak, tudomásul veszik és hozzájárulnak ahhoz, hogy amennyiben nyertesként kisorsolásra kerülnek, nevüket a Szervező és/vagy annak megbízottja minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.

4. A Játékos a játékban történő részvétellel önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy Szervező a Játék során Résztvevő adatait kezelje.
A személyes adatok felvétele és kezelése Résztvevők 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 5. § (1) bek. a) pontja szerinti önkéntes hozzájárulásán, a nyertes Résztvevő(k) személyes adatainak kezelése az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapul. 

5. Az adatkezelés célja: Résztvevők a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataik a Szervező reklám és marketing célú adatbázisába (adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-91475/2015.) bekerüljenek az alábbi célokra történő felhasználására: 
a) A Játékban való részvétel és a Játék lebonyolítása, nyertes Résztvevő nevének közzététele. 
b)A Résztvevőknek címzett elektronikus hírlevél, marketing célú elektronikus úton közzétett reklámok eljuttatása.

6. Személyes adatok kezelése: A Játékban való részvételhez a Résztvevő egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a Résztvevő előtt. Résztvevők a Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Kedvencek.net Kft. személyi adataikat és személyes jellegű információikat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára. A Kedvencek.net Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a Résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.  

1148 Budapest, Mogyoródi út 69. | 06-30/698-2872 | Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

XI. Felelősség kizárás 

1. A Résztvevők által megadott adatok hiányosságáért (névelírás, adatok helytelen kitöltése stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. 

2. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Résztvevőket terheli. 

3. Hiányos, vagy rosszul megadott adatok esetén adott Résztvevő kizárja magát a nyeremény átadása alól, amennyiben az adatok hiányossága, valótlansága a kiválasztást követően derül ki. 

4. A Szervező a nyeremény esetleges hibáiért, meg nem valósult felhasználásáért nem vállal felelősséget. 

5. A Játék használata közben esetlegesen fellépő hibákért, károkért (szoftver és hardverhibákért, adatvesztésért, akár felhasználói oldalon, akár üzemeltetői oldalon történnek) semminemű felelősséget, sem a Szervező, sem a Szervező egyéb megbízottja nem vállal. 

6. A Szervező a Résztvevők e-mail szolgáltatójának rendszeréből adódó problémákból (beleértve a kézbesítetlen e-mail-eket is) semmilyen felelősséget nem vállal. 

7. A Szervező nem tehető felelőssé a Játék bármilyen félbeszakadásáért, ha annak oka vis major vagy más, a Szervező hatáskörén kívüli ok. 

8. A Játék feltételeinek elfogadásával a Résztvevő tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvényei, és ez által ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja hálózati vagy szerver hiba és egyéb olyan a Szervezőn kívül álló tényezők is, mint például (de nem kizárólagosan) a szerverek teljesítménye és esetleges meghibásodása, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. Ezen esetekért a Szervező nem felel. 

9. Nem vállal a Szervező felelősséget olyan esetekben sem, mikor a feleken kívül álló okból az internet szolgáltatás nem elérhető, vagy a regisztrációt nem lehet végrehajtani. 

10. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy azon Résztvevőket, akik nem felelnek meg a jelen szabályzat feltételeinek a Játékból kizárja. 

11. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben valamely Résztvevő vagy más személy részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen, vagy azt sértő magatartást tapasztal (pl. csalás/hamisítás), vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Résztvevőt azonnali hatállyal kizárja a Játékból, valamint minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából, illetve nyereményjátékából. Az adott pályázat, illetve a Résztvevő kizárása miatt, a Szervezővel szemben a kizárt személy semmilyen igényt nem jogosult támasztani illetve kárigényt érvényesíteni. XII. Vegyes rendelkezések 

1. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot. 

2. A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Szabályzat bármikori módosítására, illetve kiegészítésére. Az esetleges módosításokat a Játék honlapján, a www.kedvencek.net oldalon közzéteszi. 

3. A Résztvevő kijelenti, hogy a regisztrációs adatai, a Játékhoz és a nyeremények átvételéhez szükséges adatai megfelelnek a valóságnak. 

4. A Játék szellemével ellentétes, tisztességtelen magatartást tanúsító Résztvevők kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a Játékkal összefüggésben a Szervezőnek okoztak. 

5. A Szervező a jelen Szabályzatban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt nem oszt ki, a nyeremény változtatási jogát fenntartja. 

6. A részletes Szabályzat elérhető a www.kedvencek.net webáruház online felületén.

Budapest, 2017. szeptember 26.

Kedvencek.net Kft.

Szervező

 
/nyeremenyjatek