Arthrocol DMG + Betaine immunerősítő cseppek kutyáknak, macskáknak, díszhalaknak és kisemlősöknek; 30 ml

6 290 Ft

Az Arthrocol DMG + Betain támogatja az immunrendszert, a gyógyulási és a regenerálódási folyamatokat, fokozza az étvágyat.

Az 5db akciós termék közeli lejárata: 2024.02.29.

Gyártók:
Beszerzés alatt:
62 Hűségpont!
 

Leírás

Az Arthrocol DMG + Betain támogatja az immunrendszert, a gyógyulási és a regenerálódási folyamatokat, fokozza az étvágyat, továbbá javítja az általános állapotot. Fertőző betegségek kiegészítő kezelésére is javallott. Fokozza a teljesítőképességet valamint az idős állatok vitalitását. Támogatja a máj méregtelenítő szerepét, a szívműködést és a vérkeringést, segíti a szervezet daganatok elleni küzdelmét. Kutyáknak, macskáknak, kisemlősöknek és díszhalaknak is javasolt.

termékforma:
b
elsőleges oldat

összetétel (1 ml tartalmaz):
N,N-dimetilglicin (DMG): 125 mg, betain-anhidrát: 100 mg, citromsav, glicerin, kálium szorbát, tisztított víz

célállat fajok:
kutya, macska, kisemlősök, díszhalak

javallat:
Az Arthrocol DMG + Betaine fertőző betegségek kiegészítő kezelésére javallott. Támogatja az immunrendszert, a gyógyulási és regenerálódási folyamatokat, fokozza az étvágyat. Javítja az általános állapotot. Fokozza a teljesítőképességet, továbbá az idős állatok vitalitását. Támogatja a máj méregtelenítő funkcióját, a szívműködést és a vérkeringést. Segíti a szervezet daganatok elleni küzdelmét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arthrocol DMG + Betaine immunerősítő cseppek kutyáknak, macskáknak, díszhalaknak és kisemlősöknek; 30 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük