Bayer Advantix Spot On rácsepegtető oldat; 25-40 kg/4 pipetta

20 090 Ft

Kifejezetten kutyáknak kifejlesztett külső élősködők elleni készítmény (bolha, kullancs, légy, szúnyog, szőrtetű ellen hatásos) (CSAK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!)

Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
200 Hűségpont!
 

Leírás

Az Advantix® spot on kifejezetten kutyáknak kifejlesztett, külső élősködők elleni készítmény. A Bayer Állategészségügy saját fejlesztésű terméke, amely két hatóanyag egymást erősítő hatásának köszönhetően funkcionál:

  • Hatékony védelmet nyújt kullancsok, bolhák, legyek, igazi és lepkeszúnyogok valamint szőrtetvek ellen is!
  • Távol tartja a kullancsokat, a legyeket és a szúnyogokat is*.
  • Repellens (távoltartó) hatásának köszönhetően csökkentheti a külső élősködők által terjesztett kórokozók átvitele és a betegségek kialakulásának kockázatát.
  • Megelőzi a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladást (‘bolhaekcémát’).
  • Biztonságos: már 7 hetes kutyakölykökön, vemhes vagy szoptató szukákon is alkalmazható.
  • Egyszerű alkalmazás (spot on, rácseppentő oldat)
  • Havonta mindössze egyszeri kezelés*

* A termék négy héten át fennmaradó akaricid és repellens hatással rendelkezik kullancsok Rhipicephalus sanguienius, Ixodes ricinus, és három hétig Dermacentor reticulatus kullancsok esetén. Egy kezelés elegendő a repellens hatás eléréséhez lepkeszúnyogok (Phlebotomus papatasi) és igazi szúnyogok esetén két hétig (Aedes aegypti), ill. (Culex pipiens) négy hétig.

Keresse az állatorvosi rendelőkben és állatorvosi patikákban! Az Önhöz legközelebb eső állatorvost megkeresheti Állatorvoskereső szolgáltatásunkkal a www.felelosallattartas.hu oldalon várjuk.

Mit jelent az, hogy repellens hatás, repellencia?

Az Advantix® repellens hatásának köszönhetően a kullancs nem jut el addig, hogy vért szívjon, vagyis megakadályozható az, hogy a vérszívás megkezdődjön. Ha nem tud vért szívni és elpusztul, akkor nem tud más kórokozókat sem átjuttatni az egészséges kutyába.

Hogyan használjuk az Advantix spot on-t kutyánkon?

1. Válasszuk ki a kutya méretének megfelelő Advantix®-et. (0-4 kg, 4-10 kg, 10-25 kg, 25-40 kg, 40-60 kg, 60 kg felett a megfelelő méretű tubusok kombinációjával tudunk kezelni).

2. Bontsuk ki először a dobozt, utána a fóliacsomagolást, majd pattintsuk ki a pipettát a helyéről.

3. Ezután csavarjuk le a pipetta kupakját, fordítsuk meg és ellenkező irányban visszahelyezve illesszük a pipetta nyílására. A kupak segítségével, enyhe csavaró mozdulatokkal lyukasszuk át a pipetta nyílását. Vigyázzunk a termék ki ne folyjon!

4. A pipetta tartalmát a kutya nyaki, háti testfelületére a szőrt gondosan széthajtva, a bőrre kell kinyomni. Vigyázzunk, hogy a hatóanyagot nehogy visszaszívjuk a pipettába! Alkalmazáskor vegyük figyelembe a kutya testtömegét! 10 kg alatti kutyának egy helyre, a tarkó-mar felső szakaszára egy pontban, míg 10 kg-nál nagyobb kutya esetén a pipetta tartalmát több, akár 3-4 helyre elosztva nyomjuk ki.

Ezután mossunk kezet! Ha készen vagyunk ne simogassuk a cseppentési helyeket, mert az hatóanyagvesztéssel járhat. Az Advantix® használatát havonta meg kell ismételni, hogy a kullancs, bolha, szúnyog, tetű és légyellenes hatás folyamatos maradjon.

Macskákon nem alkalmazható!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bayer Advantix Spot On rácsepegtető oldat; 25-40 kg/4 pipetta” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük