Beaphar máj ízesítésű fogkrém kutyáknak; 100 g

2 549 Ft

fogkrém kutyáknak

Beszerzés alatt:
25 Hűségpont!
 

Leírás

A Beaphar máj ízesítésű fogkrém napi védelmet biztosít kutyája fogainak. A fogkrém eltávolítja a lepedéket, hozzájárul a fogkő kialakulásának megelőzéséhez, valamint friss leheletet biztosít. Az ételek bizonyos fehérjéi és különböző baktériumok lepedékképződést okozhatnak a kutyák fogain. A Beaphar máj ízesítésű fogkrém enzimjei megkönnyítik a lepedék eltávolítását. Minden, a fogazaton megtapadt lepedék kalciumsók beépülésével idővel fogkővé alakul át. A fogkrém olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kalcium megkötésével hozzájárulnak a fogkőképződés megelőzéséhez. A készítmény máj ízesítése megkönnyíti az alkalmazást.

alkalmazás:
Az első fogmosás alkalmával hagyja kedvencét hozzászokni a fogkrémhez. Tegyen kis mennyiséget az ujjára, és engedje, hogy kutyája lenyalja. A legtöbb kutya szívesen elfogadja az ízesített fogkrémet. Ezután nedvesítse meg a fogkefét, és tegyen egy kis mennyiségű fogkrémet a sörtékre. Hagyja, hogy kutyája újra megkóstolja a fogkrémet. Emelje meg a felső ajkat, és mosson meg pár fogat. Az első alkalommal csak néhány szemfogat és őrlőfogat tisztítson. Mivel az íny a metszőfogak körül érzékenyebb, ezeket célszerű a következő fogmosásra hagyni. Fokozatosan szoktassa hozzá kedvencét a napi fogmosásához. Mindig biztosítson friss ivóvizet utána.
Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra alkalmazható.

összetétel:
aqua, propilén-glikol, glicerin, hidrogénezett keményítő-hidralizátum, kovasav, nátrium-trifoszfát, hidroxi-etil-cellulóz, tojáspor, CI 77891, cellulózgumi, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, májpor, konyhasó, szubtilizin, nátrium-citrát, dinátrium-foszfát, notatin, kataláz, kalcium-klorid, nátrium-formiát

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beaphar máj ízesítésű fogkrém kutyáknak; 100 g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük