Beaphar fogtisztító gél kutyáknak és macskáknak; 100 g

3 484 Ft

Fogtisztító gél kutyáknak és macskáknak.

Gyártók:
Beszerzés alatt:
34 Hűségpont!
 

Leírás

Tiszta fogak és friss lehelet fogkefe használata nélkül! A Beaphar máj ízesítésű fogtisztító gél napi védelmet biztosít kutyája vagy macskája fogainak. A gél eltávolítja a lepedéket, és hozzájárul a fogkő kialakulásának megelőzéséhez friss leheletet eredményezve. Az ételek bizonyos fehérjéi és különböző baktériumok lepedékképződést okozhatnak a kutyák fogain.  A Beaphar máj ízesítésű fogtisztító gél ennek eltávolításához. Minden, a fogazaton megtapadt lepedék kalciumsók beépülésével idővel fogkővé alakul át. A fogtisztító gél olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kalcium megkötésével járulnak hozzá a fogkőképződés megelőzéséhez. 

alkalmazás:
A készítmény dobozában található adagoló csőr megkönnyíti a gél használatát, és biztosítja, hogy kedvence gyorsan hozzászokjon a fogtisztításhoz a szájhigiénia napi rutinjának részeként. Amikor először használja a gélt, távolítsa el a fóliát, és helyezze az adagolót a tubus nyílására. Helyezzen egy vékony csíkot a fogazatra a hátsó fogaktól kiindulva. Ha egy kis rész kimaradna, az sem baj, mert az állat a nyelvével úgyis biztosítja a gél megfelelő eloszlását a szájüregben. Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

összetétel:
víz, glicerin, nátrium-trifoszfát, cellulózgumi, tojáspor, metil-para-hidroxibenzoát, propil-para-hidroxibenzoát, májpor, propilén-glikol, nátrium-klorid, szubtilizin, nátrium-citrát, nátrium-foszfát, glükóz-oxidáz, kataláz, kalcium-klorid, nátrium-formiát

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beaphar fogtisztító gél kutyáknak és macskáknak; 100 g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük