CD Puppy Mini 32/19 kutyatáp 15 kg

21 745 Ft
1 450 Ft /kg

Teljesértékű eledel a kistestű kölyök kutyák számára

Gyártók:
Aktivitás:
Életkor:
Hústartalom:
Ízesítés:
Minőség:
TitleRangeDiscount
Multipack Mennyiségi kedvezmény2 + 2%
Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
217 Hűségpont!
 

Leírás

CD Puppy Mini 32/19 15 Kg

A speciálisan használt nyersanyagok és a többi  kiegészítő ennek a takarmánynak lehetővé teszi a jobb és egészségesebb fejlődését a kistestű kölyökkutyáknak. A takarmány teljesíti a legszigorúbb kritériumokat a táplálkozási és dietetikus értékekkel. A szemcsék formája és mérete megfelelő a kistestű kölyökkutyák igényeinek. A fehérjéknek az aránya elsősorban állati eredetű anyagokból van biztosítva (baromfi hús és termékek baromfi húsból). A telítetlen zsírsavak (Omega 3 és Omega 6) kiegyensúlyozott arányba vannak. A tápanyagoknak az aránya egyenként, de még a makro és mikroelemek is úgy vannak összeállítva, hogy biztosítva legyen a megfelelő fejlődésre, megelőzve a csont és kötőszöveti zavarokat. Vitaminok teljesen fedik a növekedő kölyökkutyáknak a szükségleteit, továbbá a magas C vitamin aránya segíti a bioszintézis kollagént, mely szükséges az optimális növekedés és fejlődés érdekében a csont- és porcszöveteknek. Optimálisan használható probiotikumok megtelepednek a bélrendszerben kívánatos tejsavas mikroflórában és megelőzően védik a bakteriális betegségek ellen a legjobb kihasználással összes tápanyaggal és vitaminnal. A takarmányban főleg antianyagok vannak, melyek megelőzően védik a növekedő kölyökkutyákat a vírusos betegségek ellen (parvovirus, rota és corona vírus) és a többi potenciális veszélyes baktérium ellen.

Összetétel: hús és az állati eredetű termékek (szárított baromfi hús, szárított hal hús, lazac kivonat, baromfi máj), gabonafélék (rizs, kukorica), melléktermékek növényi eredettel (kukorica glutén, répa), zsírok és olajak (baromfi zsír, napraforgó olaj, lazac olaj), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és szinezékeket.

Etetés: Takarmányt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyos vízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntés után ajánljuk 10 perc után adagolni, amíg szemcsék felszívják magukba folyadékot. Az Állatnak szükséges biztosítani elegendő ivó vizet is.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg  (18 C-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői:
Vastag protein               32 %
Vastag zsír                    19 %
Vastag hamu                5,5 %
Vastag rostanyag          2,8 %

Hozzáadott adalékanyagok:
Vitamin E (alfatokoferol)                  140 mg/kg
Vitamin A (EU 672)                    19.000 m.j./kg
Vitamin D3 (EU 671)                    1.900 m.j./kg
Fe (vas-szulfát monohidrát E1)         180 mg/kg
I (kálium-jodid E2)                         0,75 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3)     0,6 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4)          24 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5)                        50 mg/kg
Zn (cink-oxid E6)                            120 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8)                     0,23 mg/kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CD Puppy Mini 32/19 kutyatáp 15 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük