Ferplast Criceti 100 nagy méretű hörcsögketrec

44 915 Ft

Ferplast exzta nagy hörcsögketrec teljes felszereléssel. A fénykép illusztráció, a termék színe eltérő lehet.

Gyártók:
Beszerzés alatt:
449 Hűségpont!
 

Leírás

A ketrecek méretére vonatkozó legszigorúbb európai szabványoknak megfelelően a Criceti 100 sok helyet és kényelmet biztosít kis barátodnak. Az élőhely három szintre oszlik, melyeket a létrákat használva tudnak elérni.

A tágas és magas aljzatnak köszönhetően az almot hatékonyan tartja bent, azt nem hagyja kikaparni, illetve a hörcsög nyugodtan elbújhat ott. A felső emeleteken a hörcsög a nélkülözhetetlen kiegészítőkkel (tálak, vízcső, kerék és fészek) enni, inni, játszani vagy pihenni tud. A tartozékok a hörcsög igényei szerint helyezhetők el.

A Criceti 100 olyan hörcsögketrec, amely kiváló minőségű anyagokból készült: a fémháló lakkozott, míg a tetőrész műanyag  kerettel rendelkezik a kiemelkedő szilárdság és a tartósság érdekében. A felső részen könnyen nyitó, széles és praktikus rács található a takarítás során a belső részhez való könnyű hozzáférés végett.

Az emeleten elhelyezett forgó előtt rács található a hörcsög biztonságáért. Az alsó rész, a felső rész és a rács könnyen leválasztható a tisztítás megkönnyítése érdekében.

A Criceti 100 moduláris ketrec, amely kompatibilis a hozzá tartozó csövekkel és egyéb kiegészítőkkel, így a “játszótér” bővíthetővé válik. 

tartozékok: 
– 2 db emelet
– 2 db feljáró
– 2 db tál (kicsi, nagy)
– golyós itató
– ház
– kerék

méretek:
alap: 95 cm x 57 cm
magasság: 50 cm

.A fénykép illusztráció, a termék vagy tartozékai színe eltérő lehet!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ferplast Criceti 100 nagy méretű hörcsögketrec” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük