Ferplast PULLER Miaxi kutyajáték

14 070 Ft

Interaktív fitneszjáték nagy termetű kutyáknak. Hosszú élettartamú, nem mérgező és úszik a vízen.

Gyártók:
Beszerzés alatt:
140 Hűségpont!
 

Leírás

A PULLER innovatív eszköz a kutya edzéséhez, amely jó mindennapi lehetőséget biztosít olyan tevékenységekhez, mint a futás, az ugrás és a húzás. A kifejezetten robusztus kutyák számára tervezett Puller Maxi modell úszáshoz és rugós oszlop edzéshez is ideális. Ezen túlmenően segíti a kutya fogó- és állcsonti izomzatának fejlesztését, valamint hasznos a túlzott agresszió, az engedetlenség, az elhízás és a csontbetegségek csillapításában. A Puller Maxi egy darabos kiszerelésbenkapható. A maximális eredmény érdekében két gyűrű használata javasolt.

FUTÁS: a kutya utoléri a húzógyűrűket és egyenként visszahozza azokat. Ha kutyája nem akarja visszaadni az egyik gyűrűt, mutassa meg neki a másikat. A gyakorlat megtanítja a kutyát egy tárgy visszahozására, továbbá segít fejleszteni a sebességet és a mozgékonyságot. UGRÁS: a kutya ugrik, és elkapja a gyűrűt. Ha a kutya nem akarja visszaadni a gyűrűt, kínáljon helyette egy másikat. A gyakorlat edzi a kutya figyelmét és reakciókészségét. HÚZÁS: a kutya rángatja a gyűrűt. A gyakorlat javítja a kutya erejét és állóképességét. A kiszerelés 1 db húzógyűrűt tartalmaz.

figyelem: A rugós oszlophoz ragasztószalag és nem zsinór használata javasolt. A Puller nem gyermekjáték. Ellenőrizze és cserélje ki, ha sérült. Nem marcangolós kutyajáték.

méretek:
átmérő: 29 cm
vastagság: 7,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ferplast PULLER Miaxi kutyajáték” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük