Ferplast PULLER Mini kutyajáték

5 305 Ft

Interaktív fitneszjáték kiis termetű kutyáknak. Hosszú élettartamú, nem mérgező és úszik a vízen.

Gyártók:
Méret:
Beszerzés alatt:
53 Hűségpont!
 

Leírás

A PULLER innovatív eszköz a kutya edzéséhez, amely jó mindennapi lehetőséget biztosít olyan tevékenységekhez, mint a futás, az ugrás és a húzás. A kifejezetten robusztus kutyák számára tervezett Puller Maxi modell úszáshoz és rugós oszlop edzéshez is ideális. Ezen túlmenően segíti a kutya fogó- és állcsonti izomzatának fejlesztését, valamint hasznos a túlzott agresszió, az engedetlenség, az elhízás és a csontbetegségek csillapításában. A Puller Maxi egy darabos kiszerelésbenkapható. A maximális eredmény érdekében két gyűrűből álló készlet használata javasolt.

FUTÁS: a kutya utoléri a húzógyűrűket és egyenként visszahozza azokat. Ha kutyája nem akarja visszaadni az egyik gyűrűt, mutassa meg neki a másikat. A gyakorlat megtanítja a kutyát egy tárgy visszahozására, továbbá segít fejleszteni a sebességet és a mozgékonyságot. UGRÁS: a kutya ugrik, és elkapja a gyűrűt. Ha a kutya nem akarja visszaadni a gyűrűt, kínáljon helyette egy másikat. A gyakorlat edzi a kutya figyelmét és reakciókészségét. HÚZÁS: a kutya rángatja a gyűrűt. A gyakorlat javítja a kutya erejét és állóképességét.

A Puller játék nem mérgező összetett polimerből készült, ellenálló, de könnyű anyagból, ezért kis termetű kutyák vagy kutyakölykök nyugodtan használhatják. Úszik a vízen és biztonságos az állatok számára, szagtalan, úgy tervezték, hogy ne sértse meg hűséges barátja fogait. A Puller Micro modell ideális nagyon kis termetű kutyák számára. A csomag 2 db húzógyűrűt tartalmaz.

Figyelmeztetések: A Puller nem gyerekjáték. Ellenőrizze és cserélje ki, ha megsérült. Nem marcangolós kutyajáték.

Méretek:

Átmérő: 18 cm
Vastagság: 4,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ferplast PULLER Mini kutyajáték” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük