- 20%
 

Ferplast Superior 105 kutyaketrec

61 900 Ft

Ferplast multifunkcionális kutyaketrec.

A termék akciós ára a készlet erejéig szól!

Gyártók:
Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
619 Hűségpont!
 

Leírás

Az új otthonban töltött élete első pillanataitól kezdve kutyájának sok odafigyelésre és képzésre van szüksége: meg kell tanulnia kezelni saját ürítési igényeit, illetve kényelmes, biztonságos és védett helyen kell tartózkodnia.
A Superior összecsukható kutyaketrec úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen ezeknek a fontos igényeknek. Mozgatható válaszfalának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a kölyökkutya növekedéséhez, így a kutya szükségleteinek megfelelően tudja kialakítani annak életterét.
A Superior különböző céloknak is megfelel: a kiskutya otthoni betanítására, kuckóhoz hasonló biztonságos tér kialakítására otthoni környezetben, vagy hűséges barátod szállítására az autó csomagtartójában. Fémhálója erős és masszív; műanyag kerettel és alappal, továbbá nagy szellőzőrácsokkal rendelkezik, amelyek kiváló kilátást tesznek lehetővé barátjának.
A Superior ketreceket nagy nyílásokkal szerelték az otthoni és utazáskori rugalmasabb használhatóság érdekében. A kisebbik, Superior 60-as modellnek 2 nyílása van, egy oldalt és egy felül, míg a nagyobb modelleknek 3: egy oldalt, egy felül és egy elöl. Mindemellett a tető teljesen kinyitható és eltávolítható, ami kényelmes, mert lehetővé teszi a kutya simogatását. A kettős biztonsági zárral megerősített ajtók nagyok, és könnyű hozzáférést biztosítanak barátjához.
A műanyag alap a széklet tárolására szolgál, továbbá a különleges vízelvezető rendszernek és csúszásmentes felületnek köszönhetően száraz és stabil környezetet biztosít barátjának. Mindemellett az alj csúszásmentes gumibetétekkel szerelt, amelyek használat közben szilárdan rögzítik a ketrecet a padozathoz.
A Superior összeszerelése is egyszerű, nem igényel semmilyen szerszámot. Szabadalmaztatott összecsukórendszere könnyű hordozhatóságot tesz lehetővé. Rövid, 2-3 méteres utakhoz az alján található 4 praktikus görgő használata ajánlott. A kutyával együtt megtett, nagyobb helyváltoztatások céljából dönthet úgy, hogy külön megvásárolja az L440 kerékkészletet, amely 2 forgó és 2 rögzített kerékből áll. Kutyája további védelme érdekében, biztosítva a magánéletet és a nyugalmat a szállítás során, megvásárolhatja a megfelelő, vízálló és karcálló anyagból készült huzatot is. A huzatot rugalmas szalagokkal látták el, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen hozzáilleszthető legyen a ketrechez, továbbá felcsévélhető ablakai vannak mind a doboz ajtaja, mind a tető oldalán.

Végül ne feledje, hogy a Superior ökológiailag fenntartható termék: ipari újrahasznosításból és utófogyasztásból származó anyagokból készül annak a környezetnek a védelme érdekében, amelyben állat barátainkkal együtt élünk.

A Superior 105-öt a nagyobb termetű kutyáknak ajánljuk:
felnőtt súly: 40 kg
nyak-talaj távolság: 50 cm

a ketrec méretei:
alap: 107 cm x 77 cm
magasság: 73.5 cm

Kérjük, vegye figyelembe: ha kölyökkutyája van, javasoljuk, hogy a ketrecet annak megfelelően válassza ki, hogy az állat várhatóan mekkora lesz felnőtt korában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ferplast Superior 105 kutyaketrec” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük