Ferplast Swing 7 Set White Kutya- Macskaajtó

17 200 Ft

Műanyag macska csapó ajtó/fehér szélfogóval.A fotó illusztráció, a termék színe eltérő lehet.

Gyártók:
Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
172 Hűségpont!
 

Leírás

Ferplast Swing 7 Set Fehér 72104011

A Ferplast Swing termékcsaládnak köszönhetően olya ajtót építhet be kedvencének amellyel az szabadon mozoghat. A Swing ajtók bármilyen fa-, fém- vagy üvegajtóba és téglafalba is beépíthető.

Macskák és kölykök számára ajánljuk a Swing 1, 3, vagy 5-öt. Közepes és nagy méretű kutyák, valamint a nagy macskák esetében a Swing 11 vagy 15 modell alkalmasabb.

A Swing 1 és 3 és a Swing 5 modellek kisebb háziállatok számára, amelyek részleges alagutakkal rendelkeznek, egy új moduláris hosszabbító alagút kapható tartozékként + 5 cm mélységben (csavarok nem tartoznak ide).

A Swing 7 modell, mágneses rendszerrel felszerelt, tökéletes macskák számára.

A lengőajtó innovatív Wind Stopper rendszerrel vannak ellátva, amely védelmet ad a huzat ellen (kivéve a Swing 1 és 3 modelleket).

Az ajtók másik fontos jellemzője a 4-utas zárszerkezet (amely nincs a Swing 1 modellben), amely lehetővé teszi  az Ön igényeinek megfelelően történő beállítást: csak belépés, csak kilépés, belépés és kilépés, vagy zárt.

Végül, egy átjáró-jelző (amelyet a Swing 5 és 7 tartalmaz) segít abban, hogy tudja, hogy a kedvence bent vagy kint van-e. Egy kis zászló jelzi ezt, amely az ajtó alján található, és amely automatikusan abba az irányba mutat amerre szőrös barátja utoljára elhaladt. 

Minden nagyobb Swing ajtó 5 cm-es alagúttal van ellátva, lehetővé téve számukra, hogy azt méretre szabva az ajtók bármibe beszerelhetőek legyenek (az alagutat nem szabad a Swing 7 és a Swing Microchip modellekbe vágni, mivel nagyon finom mechanizmust tartalmaznak).

Az üvegszerkezetekbe való beépítés előtt javasoljuk, hogy forduljon egy üveges szakemberhez, mivel nem lehet lyukakat fúrni keményített biztonsági üvegben vagy kettős üvegezésben, hacsak előzőleg nem készítették azt elő a gyártás során.

Beszerelési Méret: 22,5 cm széles; 25,2 cm magas; 10,4 cm vastag

Ajtó méret: 13,7 cm x 13,7 cm (szélesség/magasság

EU és USA szabvány, kiváló minősítésű termék.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ferplast Swing 7 Set White Kutya- Macskaajtó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük