Petosan fogtisztító készlet M

4 695 Ft

Fogápoló készlet kistestű kutyáknak. Rendeléstől számított kb. 14 nap a beérkezés.

Beszerzés alatt:
46 Hűségpont!
 

Leírás

A hordozható készletben minden megtalálható, amire kedvencének a napi  fogmosáshoz és -ápoláshoz szüksége lehet. Gazdaságos, és elsősorban abból a célból ajánljuk, hogy hozzászoktassa ehhez a rendszeres tevékenységhez.

 A Petosan fogtisztítókészlet tartalma:

  • 1 db kis testű kutyáknak (3 kg-ig) kifejlesztett kétfejű kutyafogkefe (S),
  • 1 db 70 g-os, ízletes Petosan fogkrém.
  • 1 darab mosogatógépben mosható tárolódoboz

 

* PETOSAN KÉTFEJŰ FOGKEFE

A kutyák fogazatának anatómiai sajátosságai alapján a különböző méretű kutyák (nagy, közepes és kis testű, ezenkívül törpefajták, illetve kölykök) eltérő fogsorméreteinek megfelelően négyfajta Petosan kétfejű fogkefét (L, M, S, Toy&Puppy) fejlesztettek ki. A fogkefén levő két kefefej kitűnően átöleli a fogakat, és egyszerre tisztítja azok elülső és hátulsó részét.            

A kefefejek úgy hajolnak meg, hogy a sörték 45 fokos szögben találkozzanak a foggal. Ez a legmegfelelőbb az ínyvonal és az az alatti tisztításhoz, ahol a káros baktériumok szaporodnak. Mivel a kefe átöleli a fogakat, a kefét a fogsor vezérli a fogmosás során, így a gazdi könnyebben tudja elvégezni a megfelelő tisztítást. A Petosan kétfejű fogkefe és fogkrém napi használatával a plakk- és fogkőképződés, illetve a fogszuvasodás megelőzhető.

* PETOSAN fogkrém

A Petosan Pet fogkrémet  mindennapos használatra fejlesztették azoknak a gazdiknak, akiknek fontos kedvencük szájhigiéniája és fogazatának állapota. Finom íze miatt a kutyák jól fogadják, ezért a fogmosás mindig kellemes élmény lesz! A termék pirofoszfátokat tartalmaz, amelyek lassítják a fogkő képződését és gátolják annak lerakódását a fogakra. A fogak tisztításához és polírozásához enyhe csiszolóanyagot, hidratált szilícium-dioxidot tartalmaz. Az apró kristályszemek sima felületűek, ezáltal a fogmosás során nem fogják a fogzománcot koptatni. Nagyon kíméletesen távolítják el a lepedéket a fogakról, és sima, csillogó felület marad a fogmosás után. A Petosan Pet fogkrém állati eredetű alapanyagot vagy mellékterméket nem tartalmaz, baromfi ízesítése mesterséges eredetű.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Petosan fogtisztító készlet M” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük