Protektor Home ultrahangos hálózati szúnyogriasztó karkötő

Protektor Home ultrahangos hálózati szúnyogriasztó  – Kiváló hatásfokkal működő ultrahangos szúnyogriasztó karkötő ideális megoldást kínál szúnyogok távoltartására otthonában, valamint zárt térben,

Nem rendelhető
Gyártók:
 

Leírás

Protektor Home ultrahangos hálózati szúnyogriasztó  – Kiváló hatásfokkal működő ultrahangos szúnyogriasztó karkötő ideális megoldást kínál szúnyogok távoltartására otthonában, valamint zárt térben, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül mindenkinek ajánlott.

A Protektor Home a legújabb, olasz fejlesztés és tervezés elektronikus eszköz,amely a szúnyogot távol tartja és elriasztja a készülék közelében tartózkodó embertől.
Kicsi és elegáns megjelenése korszerű technológiai szerkezetet rejt magában, amely aváltozó frekvenciájú hang kibocsátásának köszönhetően hatásos a szúnyogok elleniküzdelemben.
A készülék kül- (nem vízálló!) és beltéri használata során folyamatosan irritálja a csípésekért felelős nőstény szúnyogokat,aminek következtében azok távol maradnak az eszközt használószemélytől illetve elhagyják a helyiséget.

Használati utasítás:
A Protektor home készüléket egy szabványos 220V-os hálózati konnektorba helyezve használhatjuk. A nyomógombsegítségével bekapcsolhatjuk a készüléket illetve beállíthatjuk a 4 fokozatú hangjelzés erősségét.

Az alacsonyabb fokozatokat beltéren illetve csendes helyeken, a magasabbakat kültéren illetve nagyobb háttérzaj esetén javasoljuk beállítani. A kiválasztott hangerősséget a készülék elején felvillanó kék fény felvillanásának száma jelzi.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Protektor Home ultrahangos hálózati szúnyogriasztó karkötő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük