Tickless Mini Dog kullancs és bolhariasztó kutyáknak; rosegold

12 990 Ft

Tickless Mini Dog kullancs és bolhariasztó.

Gyártók:
Méret:
Beszerzés alatt:
129 Hűségpont!
 

Leírás

A TICKLESS® Mini vegyszerek használata nélkül is hatékony védelmet biztosít kedvencének. Teljes körű védelmet biztosító, újratölthető, csúcskategóriás készülék, amelyet kifejezetten a kis termetű kedvenceknekl terveztek, de a legjobb benne mégis az, hogy újratölthető, így hosszabb ideig biztosít védelmet kedvencének. A TICKLESS® Mini újratölthető jellegének köszönhetően környezetbarátabb és takarékosabb, okos választás azoknak, akik a természetet is szeretnék védeni.

A TICKLESS® Mini környezettudatos választás, amely vegyszermentességének köszönhetően környezetbarát, és nem károsítja a természetet, miközben védelmet nyújt a kullancsok ellen. A TICKLESS® olyan frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek és állatok számára érzékelhetetlen, de zavarja a kullancsokat és a bolhákat, ezáltal távol tartja, és az állat mielőbbi elhagyására kényszeríti azokat.

figyelmeztetés:
Annak érdekében, hogy a TICKLESS® hatékonyan távol tartsa az élősködőket, a készüléknek folyamatosan az állatra rögzítve kell lennie! Ha az állat nyakörvét otthon leveszi, javasoljuk a TICKLESS® HOME otthoni készülék használatát. Hatásossága függ a szőrzet állapotától és a terület fertőzöttségétől, kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen a 100%-os védelem nem garantált. Első sorban megelőzésre szolgál, a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött kisállat parazita-mentesítésére nem alkalmas. A készülék átlagos időjárási körülmények között az aktiválást követően legalább 12 hónapig működik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tickless Mini Dog kullancs és bolhariasztó kutyáknak; rosegold” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük