Trixie Hám Top Trainer Xl 46cm,fekete

2 040 Ft

Gyártók:
Beszerzés alatt:
20 Hűségpont!
 

Leírás

Kiképző hám.Folyamatos használatra nem alkalmas!

A Trixie Top Trainer szájszíj egy fejrészre tehető hám, mellyel a kutyánkat humánusan taníthatjuk meg az alapvető engedelmességre, mint pl. a láb melletti közlekedés. Az alapvető engedelmességi vezényszavak elsajátításához is kifejezetten ajánlott. Megakadályozhatjuk vele, hogy kutyánk minket vezessen a póráz segítségével, könnyedén megszüntethető ezáltal a póráz húzása. Agresszív és támadó kutyáknál kiváló eszköz a viselkedésbeli korrekciók végrehajtásához.

 

Méretezés:
A Trixie Top Trainer szájszíj nyaki résznél a szíj mérete a kutya nyaka vastagságának megfelelően szabályozható, azonban mindig válasszuk a kutyánk méretéhez leginkább megfelelő méretű szájszíjat! (A feltüntetett fajták csak ajánlások! Vásárlás előtt a kutyák nyakméretezését kérjük minden esetben ellenőrizze!)

Top Trainer szájszíj XS: orrnyereg körmérete: 15cm, nyakméret: 30-35cm (törpetacskó, törpeuszkár, yorkie…)
Top Trainer szájszíj S: orrnyereg körmérete: 22cm, nyakméret: 35-42cm (jack russel, westie, normál tacskó, sheltie…)
Top Trainer szájszíj M: orrnyereg körmérete: 27cm, nyakméret: 40-48cm (beagle, spániel, középuszkár, border collie, samoyed, satfford…)
Top Trainer szájszíj L: orrnyereg körmérete: 31cm, nyakméret: 50-57cm (boxer, csau-csau, dalmata, dobermann, husky, labrador, retriver, szetter, vizsla, németjuhász…)
Top Trainer szájszíj L-XL: orrnyereg körmérete: 37cm, nyakméret: 48-60cm (berni pásztor, újfunlandi, rotweiler…)
Top Trainer szájszíj XL: orrnyereg körmérete: 46cm, nyakméret: 57-66cm (dándog, dog,  bernáthegyi, angol véreb…)
Top Trainer szájszíj XL-Short: orrnyereg körmérete: 40cm, nyakméret: 46-58cm (bull-masztiff, masztiff, vagy más nagytestű rövid orrú fajtáknak)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trixie Hám Top Trainer Xl 46cm,fekete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük