Tropical általános díszhaleledel-granulátum; 20 ml

780 Ft
39 000 Ft /kg

Teljes értékű eledel hús- és mindenevő halfajtáknak.

Gyártók:
Beszerzés alatt:
7 Hűségpont!
 

Leírás

A TROPICAL GRANULAT rendszeres etetése biztosítja a hatékony súlygyarapodást, valamint az alapvető vitaminokat, makrotápanyagokat és nyomelemeket. Különösen ajánlott az ikrás tenyészállomány és a nagy termetű fajok fiatal halainak. Értékes állati és növényi eredetű, alapető aminosavakban gazdag fehérjével látja el őket. A süllyedő szemcsék egy része a fenékre kerül, ahol a Corydoras és más törpeharcsák elfogyasztják. A TROPICAL GRANULAT nagy tápértéke felhasználható a lábadozási időszakban, amikor a halaknak még több gondoskodásra és nagy energiatartalmú, könnyen emészthető, vitaminokban és nyomelemekben gazdag táplálékra van szükségük. Másik figyelemre méltó összetevő a stabilizált C-vitamin, amely növeli a halak ellenálló képességét a betegségekkel szemben, gyorsítja a sebek és a horzsolások gyógyulását, továbbá megakadályozza a fiatal halak csontozatának deformálódását.

összetétel:
hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, puhatestűek és rákfélék, gabonafélék, hús és állati származékok, algák, élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok (ideértve a zeolitot: 1%)

tápértékkel rendelkező adalékanyagok (kg-onként):
vitaminok, pro-vitaminok és hasonló hatású, kémiailag jól meghatározott anyagok:
A-vitamin: 16800 NE; D3-vitamin: 1360 NE; E–vitamin: 86 mg; C–vitamin: 280 mg
nyomelemek vegyületei:
E1 (Fe): 26,5 mg; E6 (Zn): 7,2 mg; E5 (Mn): 5,3 mg; E4 (Cu): 1,2 mg; E2 (I): 0,15 mg; E8 (Se): 0,15 mg; E7 (Mo): 0,03 mg
lecitin
színezőanyagok
antioxidánsok

analitikai összetevők:
nyersfehérje: 50%, nyersolajok és -zsírok: 12%, nyersrostok: 3%, nedvességtartalom: 10%

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tropical általános díszhaleledel-granulátum; 20 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük