Tickless Run kullancs és bolhariasztó futóknak; neonsárga

12 990 Ft

Tickless Run kullancs és bolhariasztó futóknak.

Gyártók:
Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
129 Hűségpont!
 

Leírás

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó kifejezetten futók számára.

Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket és illatanyagokat, tökéletes védelmet nyújt futóknak. 

A TICKLESS Run tökéletes választás, ha ultrakönnyű, vegyszermentes újdonságot keres a kullancsok ellen. Ez a forradalmi termék ultrahangos technológiával működik, ultrahangos impulzusok kibocsátásával fejti ki hatását, amelyek zavarják a kullancsokat, így tartva őket távol. (A kibocsátott ultrahangimpulzusok érzékelhetetlenek az emberek és háziállatok számára.)

A Tickless Run hosszan tartó védelmet nyújt újratölthető akkumulátorának köszönhetően.

Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket vagy illatanyagot, használata teljesen biztonságos mindenki számára. A hatósugara körülbelül 2,5 m.
– teljesen vegyszermentes – mindenki számára biztonságos
– újratölthető – a hosszú távú védelem garantált
– nagyon erős rögzítés – nem mozdul el
– éjszakai fény funkció – hogy jobban látható legyen éjszaka
– ultrakönnyű – észre sem lehet venni

A TICKLESS® technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

használata:
Első használat előtt mossa meg alaposan kedvencét kullancsirtó samponnal és távolítsa el az állatban található élősködőket. Helyezze a TICKLESS-t a nyakörvre úgy, hogy a rácsos oldal az állat felé nézzen. Húzza ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED-del bármikor ellenőrizheti a működést. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. A hatékony működéshez a készüléknek folyamatosan az állatra rögzítve kell lennie. Ha az állat nyakörvét otthon leveszi, javasoljuk a TICKLESS HOME otthoni készülék használatát.

figyelmeztetés:
A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt, majd azután tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. Hatásossága függ a szőrzet állapotától és a terület fertőzöttségétől. Megelőzésre szolgál – a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött kisállat parazita-mentesítésére nem alkalmas. Egyedi esetekben, kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen a 100%-os védelem nem garantált. Ilyen esetben a kullancsot a szokásos módon, a lehető leggyorsabban távolítsa el. A készülék átlagos időjárási körülmények között az aktiválást követően 9-12 hónapig működik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tickless Run kullancs és bolhariasztó futóknak; neonsárga” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük