Ajándék a vásárláshoz

Ha alacsony árakon szeretnél kedvencednek rendelni, és emellett örülsz az ingyenes* ajándékoknak is, amivel meglepheted kedvencedet, akkor a legjobb helyen jársz! (* 5 Ft)

Webáruházunkban a legtöbb vásárlás mellé értékes és hasznos ajándékok közül választhatsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint 10.000 Ft feletti összegben vásárolni, és azonnal jogosult vagy kiválasztani a megérdemelt ajándékot kedvencednek.

16.000 Ft felett rendelésedet INGYENESEN házhoz is szállítjuk!

Nem rossz ajánlat, igaz? Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor még egy okot mondunk, hogy miért rendelj tőlünk. Minden rendelésed után HŰSÉGFORINTOKAT  írunk fel neked, melyeket felhasználva még olcsóbban tudsz a jövőben webáruházunkból rendelni!
(Bővebben itt olvashatsz hűségpont rendszerünkről)

Az ajándék kiválasztásának menete

  1. Amennyiben összegyűlt a minimum 10.000 Ft vásárlási összeg, akkor a részletes kosár oldalon a rendelési tételek alatt aktiválódik a Kinyit gomb.
  2. Erre kattintva legördülnek a választható ajándéktermékek.
  3. Válaszd ki a leginkább tetszőt úgy, hogy egyszerűen rákattintasz. Ekkor a termék a felső tételek alá kerül Ajándék státusszal.
    Győződj meg róla, hogy a rendelésedhez hozzáíródott az ajándéktermék, mert amennyiben ez nem szerepel a megrendelési tételek között, akkor nem áll módunkban azt kiszállítani.
  4. Ezt követően a szokott módon megrendelheted a termékeket.
  5. Amennyiben a részletes kosár oldalon elmulasztottad kiválasztani az ajándékot, a kassza utolsó lépésében, az összesítő oldalon ezt még ugyanúgy megteheted.

Nem maradt más hátra, válaszd ki kedvenced kedvencét, és élj ajánlatainkkal!

*Az ajándék termék értéke a hatályos számviteli kerekítési szabályok szerint 5 Ft.