BiogenicPet Mobility tabletta, 60 db

12 490 Ft

A BiogenicPET a szervezetet megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a kutya szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

Gyártók:
Életkor:
Ízesítés:
Beszerzés alatt:
124 Hűségpont!
 

Leírás

A BiogenicPet Mobility sokoldalúan támogatja az ízületeket és a kötőszövetet. A tablettát kutyák fájdalommal járó ízületi elváltozásai – sérülések, gyulladások, kopások – esetén használjuk a fájdalom és a duzzanat enyhítésére, rehabilitációra, a mozgási funkció javítása, helyreállítása érdekében.

Az egészséges ízületek nélkülözhetetlenek a helyváltozáshoz, sérülésük, kopásuk jelentős fájdalommal jár, így az életminőséget is alapjaiban határozzák meg. Az ízületek a csontvégeket borító hyalin porcból, az ízületi folyadékból (synoviából), ízületi tokból és szalagokból épülnek fel. A Biogenic Pet Mobility tabletta legfontosabb előnye, hogy a porcépítéshez és a regenerációhoz szükséges valamennyi lényeges építőelemet optimális összetételben tartalmazza. A porc működőképességének kulcsa a szerkezetét alkotó makromolekulák megújulása. Ehhez nélkülözhetetlen a D-glükozamin- és kondroitinkiegészítés, mivel ezek a molekulák a porc szerkezetét adó proteoglikánok építőelemei. A BiogenicPet Mobility az általánosan használt, rákokból és kagylóból kivont alapanyagok helyett nagy tisztaságú, humán célra kifejlesztett és gyártott összetevőket tartalmaz, ezzel a nagyobb biológiai hasznosulás és a hatékonyság biztosított.

A Salto 3TM a készítmény egyik fő összetevője: szabadalommal védett, 3 összetevőből álló hatóanyag-kombináció. Ezek a D-glükózamin, kondroitin-szulfát, valamint a Salto 3TM „lelke”: a tejsavóból tisztított, hidrolizált oligopeptidek (kis méretű fehérjék) keveréke. Ezek az oligopeptidek jelentősen javítják a glükózamin és a kondroitin-szulfát értékesülését, fokozzák a hatékonyságát, így a hasonló készítményekben alkalmazottnál kisebb hatóanyag-tartalommal is intenzívebb hatás érhető el a BiogenicPet Mobility használatával.

A Salto 3TM mellett a BiogenicPet számos egyéb komponenst is tartalmaz, amelyek szükségesek az ízületek felépítéséhez, és fokozzák a porcsejtek regenerációs képességét:

  • Halfehérje-kivonat (Seafood Extract): Különleges fehérje mátrixban tartalmaz új-zélandi zöldkagyló- és cápaporckivonatot, ami kiemelkedő értékesülést biztosít. Humán ízületvédő készítmények kedvelt összetevője.
  • Hialuronsav: Rendkívül nagy vízmegkötő képességgel rendelkező óriásmolekula. Az ízületek „kenőanyagaként” ismert, így nélkülözhetetlen a porc kopásának megakadályozása, a mozgás javítása, a fájdalom csökkentése szempontjából. Emellett a hozzá kapcsolódó proteoglikánláncokkal a porc rostszerkezetének felépítésében is részt vesz.
  • MSM (metil-szulfonil-metán): Szerves kénvegyület, természetes kénforrás, amely szerepet játszik a kollagénszintézisben, a szövetek regenerációjában, emellett mérsékli a fájdalmat is. Az MSM javítja a különféle tápanyagok diffúzióját az ízületi membránokon keresztül.
  • Kalcium-hidrogén-foszfát: A kalcium a makroelemek közé tartozik, nélkülözhetetlen a csontok felépítéséhez, a megfelelő izomműködéshez és az ingerületátvitelhez, emellett a piruvát-dekarboxiláz kofaktora. A kezelés hatására az ízület duzzanata csökken, a sérülések gyógyulási ideje lerövidül, a fájdalom enyhül, a mozgás javul. Kopásos kórképekben az ízületi folyadék mennyisége és viszkozitása nő, a porc rugalmassága javul. A fájdalomcsillapító szerek adagját ennek megfelelően lehet csökkenteni, esetleg elhagyni.

Az alkalmazás ideje legalább 4 hét: mivel az ízületek regenerációja lassú folyamat, a hatóanyagok jótékony hatása fokozatosan alakul ki.

Adagolás:
kis testméretű (15 kg alatti) kutyáknak napi 1 tabletta
közepes testméretű (15-40 kg) kutyáknak napi 2 tabletta
nagy testméretű (40 kg feletti) kutyáknak napi 3 tabletta

Az ízesítésnek köszönhetően a kutyák a tablettát szívesen elfogyasztják. Beadható közvetlenül vagy eledelhez keverve is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BiogenicPet Mobility tabletta, 60 db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük