Ferplast Swing 3 kutya- és macskaajtó

7 355 Ft

Ferplast fehér színű műanyag csapóajtó kis termetű kutyáknak és macskáknak. A fénykép illusztráció, a termék színe eltérő lehet.

Gyártók:
Méret:
Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
73 Hűségpont!
 

Leírás

A Ferplast Swing termékcsaládnak köszönhetően olyan ajtót építhet be kedvencének, amelyen keresztül az szabadon mozoghat. A Swing ajtók bármilyen fa-, fém- vagy üvegajtóba, sőt, téglafalba is beépíthetők.

Macskáknak és kölyökkutyáknak ajánljuk a Swing 1, 3, vagy 5-öt. Közepes és nagy termetű kutyák, valamint a nagyobb macskák esetében a Swing 11 vagy 15 modell célszerűbb. A Swing 7 modell mágneses rendszerű, és kifejezetten macskáknak ajánlott.

A kisebb háziállatoknak tervezett Swing 1, Swing 3 és Swing 5 modellek csak részalagutakkal rendelkeznek, moduláris hosszabbító alagút + 5 cm mélységben tartozékként kapható (csavarok nem tartoznak hozzá).

A lengőajtók innovatív Wind Stopper rendszerűek, amely védelmet ad a huzat ellen (kivéve a Swing 1 és 3 modelleket).

Az ajtók másik fontos jellemzője a 4-utas zárszerkezet (amely nincs a Swing 1 modellben), amely lehetővé teszi  az Ön igényeinek megfelelően történő beállítást: csak belépés, csak kilépés, belépés és kilépés, vagy teljesen zárt.

Végül, az átjáró-jelző (amelyet a Swing 5 és 7 tartalmaz) segít abban, hogy tudja: kedvence bent vagy kint van-e. Egy kis zászló jelzi ezt, amely az ajtó alján található, és amely automatikusan abba az irányba mutat, amerre szőrös barátja utoljára elhaladt.

Minden nagyobb Swing ajtóhoz 5 cm-es alagúttal tartozik lehetővé téve, hogy azt méretre szabva az ajtók bármibe beszerelhetőek legyenek (az alagutat nem szabad a Swing 7 és a Swing Microchip modellekbe vágni, mivel azok nagyon finom mechanizmust tartalmaznak).

Az üvegfelületekbe való beépítés előtt javasoljuk, hogy forduljon üveges szakemberhez, mivel nem lehet lyukakat fúrni keményített biztonsági üvegben vagy kettős üvegezésben, hacsak előzőleg nem készítették azt elő a gyártás során.

beszerelési méret: 21,5 cm x 24; vastagság: 5 cm

ajtóméret: 14,5 cm x 14,8 cm

szín: fehér

EU és USA szabvány, kiváló minősítésű termék.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ferplast Swing 3 kutya- és macskaajtó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük