re-pet-a HYPOALLERGÉN SAMPON KUTYÁKNAK; 200 ml

1 290 Ft
6 450 Ft /kg

Hypoallergén kutyasampon.

Gyártók:
Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
12 Hűségpont!
 

Leírás

Kifejezetten érzékeny bőrű kutyáknak kifejlesztett, különleges összetételű termék. A szulfátmentes sampon természetes eredetű hidratáló, védő, nyugtató, dezodoráló és gyógynövénykivonatokat tartalmaz. A kellő tisztítóhatás mellett hidratálja az érzékeny bőrt, a gyógynövénykivonatok és a hidrolizált fehérje bevonó, dezodoráló, nyugtató hatásával csökkenti az irritációt és a viszketést, tisztítja és regenerálja a károsodott bőrt.

adagolás és az alkalmazás módja:
A sampon testhőmérsékletű csapvízzel hígítandó. Kutyáknak 10 testtömegkilogrammonként 5 ml sampont kell felhígítani úgy, hogy a fürdéshez szükséges sampon mennyiségét 0,5 liter vízben kell elkeverni. Nagyobb termetű kutyáknak a számított mennyiséget 1,5 liter vízben ajánlott elkeverni. Ezt követően a kutya benedvesített bundáját a felhígított samponnal át kell dörzsölni, majd langyos vízzel alaposan ki kell öblíteni. Újra be kell samponozni az állatot, de csak 5- 10 perc elteltével kell lemosni a sampont bő, meleg vízzel. A sampon szükség szerint, hetente 2-3 alkalommal is használható.

összetétel:
víz, orvosi aloé-kivonat, benzíl-alkohol, orvosi körömvirág-kivonat, kókusztenzid (CAPB), hidrolizált zabfehérje, metilkloroizotiazolinon, metilizotiazolinon, nátrium-kókuszglükozid-tartarát, nátrium-hidroxid, Sodium-lauroyl-sarcosinate (SLS – habzóanyag), propilén-glikol, vaníliaaroma

ellenjavallat:
Nem alkalmazható a termék összetevőivel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

mellékhatások:
Nem ismertek.

figyelmeztetések:
Fürdetés előtt az állatokat meg kell itatni, nehogy igyanak a samponos vízből. Ügyelni kell rá, hogy a fürdővíz ne kerüljön az állat szemébe, fülébe vagy szájába. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„re-pet-a HYPOALLERGÉN SAMPON KUTYÁKNAK; 200 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük