Tickless Pet Kullancs És Bolhariasztó Fekete

6 999 Ft

Ultrahangos Bolha- és Kullancsriasztó Kutyák és Macskák számára

Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
69 Hűségpont!
 

Leírás

TICKLESS Pet

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó kutyák, macskák és nyulak számára

Végre aggódás nélkül engedheti kedvencét a szabadba: a TICKLESS Pet veszélyes vegyi anyagok nélkül elriasztja a kullancsokat és bolhákat. Az egyszerűen használható, apró kis szerkezet a kutya vagy macska nyakörvére illesztve az aktiválást követően akár 9-12 hónapon keresztül távol tarthatja az élősködőket, hogy Ön és kedvence gondtalanul élvezhesse a természetet. A TICKLESS Pet ideális megoldás kullancsok és bolhák ellen. Az ultrahangos készülék impulzusai érzékelhetetlenek az ember és a kisállatok számára, de zavarják az élősködőket a tájékozódásban, ily módon távol tartva őket kedvencétől. Hatósugara kb. 1,5 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket vagy illatanyagot, így kölyök, idős, beteg, vagy vemhes állatokon is biztonságosan alkalmazható. A TICKLESS hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem Állatorvosi Tanszéke bizonyította.

HASZNÁLATA: Első használat előtt mossa meg alaposan kedvencét kullancsirtó samponnal és távolítsa el az állatban található élősködőket. Helyezze a TICKLESS-t a nyakörvre úgy, hogy a rácsos oldal az állat felé nézzen. Húzza ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED-del bármikor ellenőrizheti a működést. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. A hatékony működéshez a készüléknek folyamatosan az állatra rögzítve kell lennie. Ha az állat nyakörvét otthon leveszi, javasoljuk a TICKLESS HOME otthoni készülék használatát.

FIGYELMEZTETÉS: A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. Hatásossága függ a szőrzet állapotától és a terület fertőzöttségétől. Megelőzésre szolgál – a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött kisállat parazita-mentesítésére nem alkalmas. Egyedi esetekben, kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Ilyen esetben a kullancsot a szokásos módon, a lehető leggyorsabban távolítsa el. A készülék átlagos időjárási körülmények között az aktiválást követően 9-12 hónapig működik. Műszaki meghibásodás esetén 6 hónap garanciát vállalunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tickless Pet Kullancs És Bolhariasztó Fekete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük