Yutipet RnD Kutyahám XS Sárga

7 350 Ft

Biztonsági kutyahám kisméretű kutyáknak, tépőzárral cserélhető grafikus címkével. Könnyen-, gyorsan beállítható, nagyméretű fényvisszaverőkkel a nyakheveder teljes hosszában.

Gyártók:
Raktáron: Szállítás 2-4 munkanap
73 Hűségpont!
 

Leírás

Yutipet RnD biztonsági kutyahám 

Erős, párnázott biztonsági kutyahám az intenzív mozgást igénylő kutyákra tervezve. Extra erős hevederekből és párnázott felületű, aktív kutyákra kifejlesztett kutyahám.  A sportcipőkben és sporttáskákban használt szellőző anyagok, 3D bélések felhasználásával készítve, így a könnyű és laza viselet párosul a hevederek biztosította maximális megtartó erővel. Felépítése kiküszöböli a kutyahámból történő kibújás, kifarolás lehetőségét ezért a legjobb kutyahám választás. A 4 ponton állítható, a kutya méretének megfelelően széles nyakheveder és mellkasi hevederek tökéletes illeszkedést tesznek lehetővé. Megfelelő beállításukkal minimalizálhatjuk a kutyahám elcsavarodását is. A mellkasi heveder masszív Y csatja biztosítja a YUTIPET RnD biztonsági kutyahám egyszerű, gyors, biztonságos rögzítését. A világmárkák által is használt műanyag csatok és hevederfeszítők felhasználásával.

A fej kényelmes bebújtatásához az XXS-XS kutyahám méretek esetén a nyakheveder is kicsatolható. A klasszikus húzóhámok mintáját továbbfejlesztve kaptuk meg a végső formát a legfontosabb jellemzők megtartása mellett.

Az éjszakai sétához elengedhetetlen jól láthatóságot a nyakheveder teljes hosszában végigfutó 3M fényvisszaverők teszik lehetővé.  Hogy fokozzuk az egyedi megjelenést, tépőzárral cserélhető, grafikus RnD Design PatchTM címkék tucatjaiból válogathatsz!

Paraméterek:

  • Takaró: Párnázott takaró a háton
  • Hasi nyomáselosztó: Állítható hosszúságú összekötőelem a mellkasi- és a nyakhevederek között
  • Bélés: Jól szellőző, gyorsan száradó AirSoft-3D bélés
  • Hevederek: Széles skálán állítható nyaki és mellkasi hevederek
  • Markolat: XXS-S2 méreteknél nincs markolat
  • RnD DesignTM Címke: O 6 cm (XXS-S2) tépőzárral cserélhető, színes grafikával nyomtatott címke
  • Csatok: Erős, de könnyen kezelhető műanyag Y csat a mellkasi heveder egyik oldalán (XXS-XS méreteknél a nyakheveder is csatolható)
  • Fényvisszaverő: Nagyméretű fényvisszaverők a nyakheveder teljes hosszában

Kutyahámok tisztítása: 

Kézzel mosható max. 30°C-os, szappanos vízben (más textilektől, ruháktól elkülönítve)! 

Tépőzáras Címkék tisztítása:

Szappanos, nedves szivaccsal. 

Vegyszeres, alkoholos tisztítása TILOS!

mérettáblázat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Yutipet RnD Kutyahám XS Sárga” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük