A lazacolaj az egyik legjobb dolog, amit kutyádnak és macskádnak adhatsz

Ma már szerencsére rengeteg táplálékkiegészítő között válogathatunk kutyáinknak és macskáinknak, szinte nincs olyan probléma, melynek megelőzésére, vagy megoldásának támogatására ne állna rendelkezésünkre készítmény. Olykor viszont nehéz eligazodni a sok vitamin és táplálékkiegésztő között és nagy kérdés, hogy egészséges kutyánknak szüksége van -e ezek közül bármelyikre.

Az egyik olyan természetes táplálékkiegésztő, amit minden kutyának majdnemhogy kötelezővé kellene tenni, az a lazacolaj, mely természetes forrása olyan létfontosságú zsírsavakanak mint például az omega 3, melynek rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. A kutyák és macskák nem képesek előállítani ezt a zsírsavat, ezért nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy megfelelő táplálékkal vagy táplálék kiegészítővel bejusson a szervezetükbe. Az omega 3 zsírsav egyik kiváló természetes forrása a halak, azon belül is a lazac.

A lazacolaj minden kutyának és macskának ajánlott, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű omega-6 és omega-3 zsírsavakhoz jussanak négylábú kedvenceink.
Az omega-3 zsírsavak jótékony hatása
– gyuladáscsökkentő hatás
– immunerősítő, támogatja az egészséges növekedést és fejlődést
– jótékony hatással van az olyan allergiás tünetekre mint az ekcéma, bőrszárazság, piros és viszkető bőr, szőrhullás
– látványosan javítja a szőrzet minőségét, vastagságát, fényességét
– erősíti a karmokat
– támogatja az ízületeket és a mozgásszervi rendszert
– csökkenti a koleszterinszintet, így segít megelőzni az érrendszeri betegségeket
– jó hatással van magzati korban az idegrendszer, a retinák és az agy fejlődésére, így vemhes szukáknak is kifejezetten ajánlott
– növeli a koncentrációs képességet, így segíti jobb eredmény elérését tréning, verseny vagy tanulás során
– kiváló energiaforrás

Nem mindegy azonban, hogy milyen minőségű terméket választasz. Fontos, hogy jó minőségű és tiszta terméket válassz, akár valamilyen hozzáadott értékkel.

Az Eminent SalmoActive+ lazacolaj készítmény például kifejezetten sportos, dolgozó kutyák számára lett kifejlesztve, mely a magas igénybevétel mellett támogatják a szervezetet. Hozzáadott kókuszolajjal és Q10 koenzimmel felkészíti kutyáinkat a legnagyobb kihívásokra is.

Maketa bottle Eminent SalmoActive

 

Az Eminent SalmoVital készítmény pedig Vitamin-E hozzáadásával még nagyobb támogatást biztosít az immunrendszernek, mely minden kutya és macsak számára fontos és elengedhetetlen. Ez a készítmény minden házikedvencek adható, a táphoz keverve jó íze miatt szívesen elfogyasztják. Pumpás, praktikus adagolófejének köszönhetően pedig pontosan kimérhető a megfelelő mennyiség, nem tudjuk sem eltúlozni, sem keveset adni belőle.

Maketa bottle Eminent SalmoVital

 

A képekre kattintva minden további információt megtalálsz a termékekről és a lazacolaj további jótékony hatásairól.

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük